Home » Klantenservice

Klantenservice

Bestelwijze
Een artikel bestellen bij Prima Vista is zeer eenvoudig. In de Prima Vista online webshop kiest u uw artikel(en) en de te volgen stappen zijn logisch en eenvoudig aangegeven.

Zodra uw betaling binnen is, wordt uw bestelling z.s.m. verwerkt en verzonden. 

Als u eventueel iets wilt vragen betreffende een bestelling of u wilt iets reserveren, dan kunt u ons ook via e-mail bereiken: info@prima-vista.nl. Mocht u toch de voorkeur geven om het artikel te komen afhalen dan kunt u terecht in onze winkel te Ommen.

Betalen
Na bestelling ontvangt u per omgaande een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten. De betaling dient vooraf of via factuur(ook vooraf) plaats te vinden.

De betalingsmogelijkheden zijn:

• Overschrijving via de bank/giro op nummer : NL92RABO0137786026 t.n.v. Prima Vista o.v.v. ordernummer en uw naam.
iDEAL

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden, doch uiterlijk binnen 7 dagen. Indien onverhoopt artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u worden meegedeeld. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn door Prima Vista met ingang van 1 december 2013 vastgesteld op € 4,95 per bestelling binnen Nederland. Bij bestelling boven € 50,- worden geen verzendkosten berekend. De artikelen worden verzonden via TNT post.

De verzendkosten naar België zijn voor een pakket tot 10 kg. vastgesteld op € 13,00 per bestelling. Mocht de bestelling groter of zwaarder zijn dan wordt er via mail contact met u opgenomen. Grotere pakketten kunnen worden afgehaald of bezorgd worden tegen een bezorgtarief.
Verdere buitenlandverzendingen zijn op aanvraag.

Prima Vista is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. Echter, verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper.

De bestelling kan ook worden afgehaald in de winkel te Ommen. Uiteraard zullen dan geen verzendkosten in rekening worden gebracht.

Tip: U betaalt per bestelling verzendkosten dus het is interessant om per bestelling meerdere producten tegelijkertijd te bestellen. 

Klik hier om naar de algemene voorwaarden van Prima Vista te gaan.