Home » Mooi wonen » Diversen (wonen)

Diversen (wonen)


  Logo InteraktContour


Interakt Contour

InteraktContour biedt zorg en begeleiding aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), met een lichamelijke beperking of chronische ziekte. In woonlocaties, in activiteitencentra en bij mensen thuis via ambulante dienstverlening.

Samen mogelijkheden benutten is het motto!

Daarom zijn de produkten welke gemaakt worden bij Interakt Contour bij Prima Vista verkrijgbaar of op bestelling leverbaar. Het zijn produkten van uiteenlopende aard. Van kinderstoeltjes en tafeltjes, kasten etc. naar aardewerk. Kom kijken naar de gemaakte produkten of vraag naar de mogelijkheden.

Bij Prima Vista te verkrijgen en te bestellen: De Doos voor elke Gelegenheid!

In deze doos kunnen alle (leuke en waardevolle) dingen bewaard worden wat bijvoorbeeld met de geboorte van uw dochter of zoon te maken heeft zodat deze hier later een geweldige en unieke herinnering aan heeft. Of u kunt het gebruiken om te geven voor een trouwerij (of uiteraard uw eigen trouwerij), om iemand op te fleuren, voor een jubileum, opening van een zaak, etc. etc.!

De doos kan gedecoreerd worden met bijvoorbeeld de afbeelding(en) van de geboortekaart of met wat u zelf maar wilt. De doos wordt namelijk geheel naar uw wensen op maat gemaakt. Informatie, afbeeldingen, tekst etc. kunt u zelf aanleveren.
Zie hiernaast op enkele foto's een voorbeeld van deze doos.

De prijs voor deze unieke doos is € 29,95 (afmetingen ongeveer 40x40x15 cm.)
Voor meer informatie neemt u contact op met info@prima-vista.nl.

Het mooie van deze geboortedoos is niet alleen een prachtige bewaarplaats voor alle (waardevolle) dingen maar ook dat deze producten zijn gemaakt door de deelnemers van activiteitencentrum “'Knooppunt” te Almelo. Het AC biedt dagbesteding aan mensen met een lichamelijke en/of zintuiglijke beperking en aan mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en is een onderdeel van Interakt-Contour (www.interaktcontour.nl). Het AC is een plek waar de deelnemers dagelijks met verschillende materialen en technieken leren werken. Dat varieert van schilderijen maken tot keramiek en mozaïek werkstukken vervaardigen. Op www.knooppunt-almelo.nl zijn voorbeelden te zien.


Uiteraard is Prima Vista constant bezig het assortiment zo origineel, veelzijdig gevarieerd mogelijk te houden. Houdt daarom regelmatig onze website in de gaten.